Välj rätt tapet till väggarna

Väggarna har en stor betydelse för att hemmet ska få en personlig prägel. Genom att välja rätt tapet och kulör på väggarna kan man skapa ett unikt hem som tillför harmoni och glädje varje gång man sätter foten innanför dörren.

Hitta passande tapeter

Många vill hitta den där perfekta tapeten med den perfekta färgen och det perfekta mönstret och nöjer sig inte förrän de har hittat den. En tapet ska trots allt sitta länge på väggarna och man kommer att se den dagligen.

Man kan köpa tapeter på många ställen både i fysiska butiker och på nätet. Hos Familjetapeter hittar du ett stort utbud av alla möjliga typer av tapeter. Sitt hemma i lugn och ro och scrolla igenom deras utbud av tapeter. Chansen är stor att du kommer hitta en passande tapet för just dina väggar. När du har hittat din tapet är det bara att göra en beställning och få den levererad hem.

Vilken kulör passar dina väggar?

När det kommer till väggfärgen är det viktigt att man väljer en kulör som man tror att man kommer trivas med. Vi påverkas mycket av färgerna som omger oss och därför bör man vara extra noga med vilken färgsättning man väljer till sitt hem.

Om du väljer en stark färg finns det risk att du kommer ångra dig. Ett tips är att välja en svag nyans av en färg du gillar. Om exempelvis gul är din favoritfärg bör du välja en svag nyans av gul istället för en stark gul färg som annars kan bli alldeles för prominent.